Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce au jucat în serialul ”Wednesday” în regia lui Tim Burton, filmat în România, se pare că celor doi români din rolurile principale li s-au deschis o mulțime de uși și au o mulțime de oferte. Click! a aflat ce pregătesc.

Deveniți celebri la Hollywood și în toată lumea cu rolurile lor din ”Wednesday”, adică majordomul Lurch și Mânuța, George Burcea și Victor Dorobanțu sunt chemați la o mulțime de evenimente, unele din ele chiar foarte bine plătite. După ce au fost la premiera din Los Angeles a serialului, unde au stat pe covorul roșu alături de numele grele precum Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Gwendoline Christie sau Christina Ricci, cei doi actori au început să primească invitații  în țară dar și în străinătate.

Au condiții de staruri, cu limuzine la intrare, dau autografe și se întâlnesc cu fanii. Cel puțin așa se va întâmplă în Costa Rica, pe 5-7 mai, la ComicCon – un prim eveniment organizat cu actori din serialul devenit celebru deja. Se aude că pentru astfel de evenimente vedetele pot primi până la 20.000 de euro pentru câteva zile în care stau de vorbă cu fanii, își fac fotografii cu ei și dau interviuri despre serial. Și acesta este doar începutul pentru actorii noștri, deoarece se pregătește și sezonul al doilea al serialului „Wednesday”, iar Burcea și Dorobanțu vor apărea și ei în noua serie.  Da, este oficial! Serialul Wednesday revine pe Netflix cu al doilea sezon, iar anunțul a fost făcut chiar de platforma de streaming, cât și de Miles Millar și Alfred Gough, producătorii serialului.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/pe-val-dupa-ce-au-jucat-in-serialul-fenomen-2245987.html

Foto: Profimedia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava