Concert pascal
MOPAN Suceava

Anca Serea a rămas singură cu cei șase copii și în această vacanță de vară. Vedeta este pe punctul de a claca nervos, din cauza plecărilor mult prea dese ale lui Adrian Sînă. Artistul nu stă pe acasă, mai deloc, în ultima vreme, iar Anca se zbate singură cu copiii, notează click.ro. Sunt probleme, oare, în paradis?!

„Sunt cu copiii, acum, la mare, pentru o săptămână și apoi plecam repejor cu toții într-un tur al Europei: Viena-Frankfurt-Londra -Paris, cu trenul, bineînțeles. Se știe că eu nu merg cu avionul că mi-e frică, nu mi-am învins încă această frică. E o vacanță, însă, doar mama și copiii”, a povestit pentru Click!, dezamăgită, Anca Serea, la un eveniment monden.

Se pare că și Adrian Sînă simte lipsa familiei, postând pe rețelele de socializare mesaje în care se plânge de dorul soției și al copiilor. Anca nu este, însă, prea impresionată!

„ Adi se vaită că nu poate fără noi?! E, pe naiba! Hai să nu mă enervez acum! E liniștit și e bine el! La mine e problema mare! El e relaxat, e bine merci acolo unde e! Fără stres, fără copii pe cap, fără nevastă! Cam cum vă imaginați voi, care e, de fapt, realitatea?! Cine e mai bine: eu sau el?! El e cu treaba lui și eu sunt cu treaba altora! Greul pică pe mine! Am obosit! Nu mai pot! Trebuie să mărturisesc că nu sunt deloc într-o perioadă foarte bună. Sunt și eu om, în fond și la urma urmei!”, a mărturisit Anca, care se pare că a ajuns la capătul puterilor.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/e-rost-de-scandal-intre-anca-serea-si-adi-sina-2279162.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava