Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântărețul Adi Sînă știe cum să mențină romantismul viu în relație, după șapte ani de căsnicie, iar Anca Serea se topește după gesturile pline de afecțiune venite din partea soțului ei. Recent, Anca a dezvăluit că cei doi au avut o mică ceartă în cuplu, iar Adi a știut imediat cum să își repare greșeala, potrivit click.ro.

Dacă cei mai mulți se întreabă care este secretul unei relații fericite și de lungă durată, ei bine, aceștia pot arunca un ochi „în curtea” cuplului Sînă-Serea. Cei doi soți se comportă adesea ca doi îndrăgostiți aflați în primele luni de relație și nu se sfiesc să-și împărtășească gesturile romantice cu urmăritorii lor din mediul online.

De curând, Anca Serea a dezvăluit că a avut o mică ceartă cu partenerul ei, pe care Adi Sînă a dorit să o dezamorseze prin intermediul unei surprize. Acesta i-a pregătit partenerei lui un mic dejun copios, pentru a începe ziua bine. Și, cum gesturile mici contează, conform zicalei, Anca Serea s-a declarat cucerită și i-a făcut partenerului ei o declarație de dragoste. „Pentru că am avut o discuție destul de serioasă în weekend și ne-am supărat, așa m-a împăcat Adi. Te iubesc, știi asta, da?”, a scris Anca Serea pe una dintre rețelele de socializare, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-o-impaca-adi-sina-pe-anca-serea-dupa-o-cearta-564449.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava