• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ed Sheeran le-a promis fanilor că anul acesta va lansa piese noi.

Autorul hit-ului ‘Perfect’ a declarat anterior că „până la sfârșitul lui 2020” nu va lansa niciun album nou, pentru a face o pauză, însă acum a spus că are „o colecție” de melodii noi pe care vrea să o împartă cu fanii, înainte de a dispărea din lumina reflectoarelor.

Starul a mai scris și un cântec pentru filmul despre The Beatles, neinititulat momentan, film creat de Danny Boyle și Richard Curtis și în care va și juca.

Potrivit The Sun, Ed a desclarat: „Am terminat recent cu filmările la peliculă… și am câteva melodii pregătite pentru a le lansa. Nu pot să spun cu exactitate când, ori despre ce este vorba, dar am o colecție de cântece și nu știu dacă voi lansa unul, cinci ori 15.”

Îndrăgitul cântăreț le-a dezvăluit fanilor în luna noiembrie că nu va lansa un nou album mai devreme de sfârșitul anului 2020. Momentan, starul își promovează ultimul disc, ‘Divide’, pe care l-a lansat în 2017 și a mărturisit că în septembrie 2019, când turneul se va încheia, va dispărea o perioadă din ochii publicului.

Ed a spus, într-un interviu acordat postului de radio BBC Radio 2, conform contactmusic.com: „Am câteva melodii pe care le voi lansa, dar nu cred că vor forma un album. Dar sunt pe vine. Următorul ‘album album’ nu va veni în viitorul apropiat. După asta, septembrie înseamnă sfârșitul turneului, apoi voi lua o pauză și voi pleca departe timp de un an. A funcționat de fiecare dată când am făcut acest lucru, și pentru mine și pentru public, cred că este benefică o pauză. Următorul album, nu mai devreme de 2020. Sfârșitul lui 2020.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava