Concert pascal
MOPAN Suceava

Efectivele de animale pe specii din județ a înregistrat un trend descendent vizibil în cursul anului 2021 o ușoară creștere consemnându-se la efectivele de porcine și familiile de albine. Așa arată un raport prezentat de prefectul Alexandru Moldovan în ultima ședință a Colegiului Prefectural.

”Scăderea efectivelor de animale  a condus și la reducerea cantităților de produse valorificate. Din monitorizarea evoluției în structură a suprafețelor de teren de la nivelul județului, a care se menține  aproximativ aceeași, în ultimii ani, a rezultat o producție vegetală, la culturile de bază în creștere  ușoară fata de anul precedent, excepție fiind doar producția de fructe”, se menționează în raport.

În agricultura ecologică la sfârșitul anului 2021, erau înscriși 374 producători agricoli.

Referitor la Schemele de sprijin pentru Plăți directe ca mecanism de susținere a producătorilor agricoli, în anul 2021, la APIA Suceava au fost primite și analizate 44.811 cereri unice de plată pentru o suprafață totală de 209.200 hectare. Valoarea autorizată la plată pentru Campania 2021 a fost de 79,915 milioane de euro (392,029 milioane  lei).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava