Concert pascal
MOPAN Suceava

”Vreau sa fiu demn” este o campanie sociala destinata romanilor care nu cer, ci vor sa traiasca! Adresata parintilor care nu au, dar daruiesc in fiecare clipa copiilor lor modestie si spirit. Acelor copii care nu stiu ce este un mar, un televizor sau o tara, pentru ca nu l-au mancat, nu l-au vazut, nu au strabatut-o.

”Vreau sa fiu demn este o campanie sociala care contribuie la realizarea proiectelor Fundatiei Mereu Aproape, iar scopul esential este ajutorarea oamenilor care ajung sa nu-si mai poata rezolva problemele de zi cu zi, care nu-si mai pot sustine copiii sa termine o scoala sau ajung neputinciosi cand viata copiilor lor este pusa in pericol. Ca mama a doi copii sunt mult mai atenta la astfel de lucruri, si ca mine sunt milioane de parinti. De multe ori, fericirea este asociata cu banii, cu cat de mult ai urcat pe scara ierarhica a societatii, cu frumusetea sau cu celebritatea. Noi vom milita ca toti cei cu posibilitatea de a ajuta sa inteleaga ca FERICIREA vine din multumirea de a pune o caramida la  bunastarea oamenilor.”, a declarat Ela Craciun.

1,5 milioane de romani traiesc sub limita saraciei (sursa: Banca Mondiala). 51,4% dintre acestia sunt copii cu varste intre 0-14 ani (estimare UNICEF, 2008-2009). Sunt parinti care nu pot asigura o mancare calda pe zi copiilor lor. Sunt copii care nu pot merge la scoala. Sunt familii care nu au un acoperis deasupra capului. Sunt romani care nu stiu daca vor supravietui zilei de maine. Sunt vieti irosite in lipsuri inimaginabile, macinate de disperare, neputinta, dezolare si foame.

Fundatia Mereu Aproape construieste o punte catre aceste Vieti de romani, menita sa le readuca speranta si bucurie, intr-o zi de maine mai buna decat ieri si decat astazi.

Cazurile implicate in aceasta campanie sunt facute publice pe site-ul http://fundatiamereuaproape.ro/vreau-sa-fiu-demn/ si oricine doreste poate ajuta.

Telespectatorii o pot urmari pe Ela Craciun in fiecare sambata si duminica, incepand cu ora 6 dimineata prezentand stirile la Antena 3.
Incepand din aprilie, Ela este prezenta si in blogosfera romaneasca.
Pentru o incursiune pe blogul Ela Craciun, cititorii trebuie sa acceseze linkul urmator: www.elacraciun.ro.

Ela Craciun, ambasador al campaniei ”Vreau sa fiu demn”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava