Concert pascal
MOPAN Suceava

Un elefant care i-a aparţinut lui Michael Jackson, pe nume Ali, a scăpat de la Grădina Zoologică Jacksonville Zoo and Gardens, în weekend, însă a fost găsit la scurt timp, potrivit contactmusic.com.

Informaţia a fost făcută publică de angajaţii grădinii zoologice, pe platforma online Facebook, aceştia explicând că Ali a evadat pe o poartă care a fost uitată deschisă, dar a nimerit într-o curte interioară. A fost imediat iniţiat protocolul de securitate, iar vizitatorii nu au fost în pericol, potribvit acestora. Angajaţii grădinii au folosit mâncare pentru a momi elefantul înapoi în adăpostul său.

Ali este unul dintre animalele exotice care au trăit în grădina zoologică amenajată la ferma Neverland, reşedinţa în care a locuit Michael Jackson între anii 1988 şi 2005, proprietatea fiind abandonată după moartea starului, în 2009.

La începutul acestui an, compania care se ocupă cu gestionarea averii regretatului muzician Michael Jackson, Triumph International, anunţa că a depus actele necesare pentru a transforma Neverland Ranch în muzeu, potrivit contactmusic.com. Acelaşi lucru s-a întâmplat cu proprietatea unui alt muzician faimos, Elvis Presley – Graceland.

Michael a cumpărat ferma de 3000 de acri în 1988, când el era pe culmile gloriei și a modificat-o după bunul său plac, transformând locația într-un mic paradis. A amenajat un parc de distracții, grădină zoologică și a cumpărat și un trenuleț adevărat. Mai târziu, proprietatea nu a mai fost îngrijită corespunzător, Michael confruntându-se cu dificultăți financiare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava