• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Şeful Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, Vasile Oşean, a anunţat că săptămîna viitoare se vor desfăşura festivităţile de premiere a elevilor Ranger Junior, de la şcolile gimnaziale din Bosanci, Ipoteşti şi Moara. El a spus că elevii care vor fi premiaţi s-au implicat în proiectul „Parteneri pentru ariile protejate-Fîneţele seculare Ponoare şi Frumoasa”, finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România. Şeful APM a adăugat că elevii de la cele trei şcoli au participat, în intervalul mai-august, la atelierele organizate în rezervaţia „Fîneţele seculare Ponoare”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava