MOPAN Suceava

Pozitivitate, ambitie, calm, optimism sunt ingredientele celui mai nou single al artistului timisorean, Eli. Si asta nu e tot! Melodia “Ce vrei tu”, un featuring cu Adrian Popovici, este insotita de un videoclip de exceptie.

Dupa ce a abordat intr-o maniera originala diverse teme precum: starea sociala a tarii, iubirea sub toate aspectele ei, traficul de carne vie si multe altele,  Eli descrie pentru prima data intr-o piesa de-a lui drumul pe care il avem cu totii de parcurs pentru a ajunge in top intr-un anumit domeniu. Si cum succesul nu se poate obtine fara incredere in sine, optimism si calm in momentele in care totul pare ca se darama in jurul tau, aceste stari nu puteau lipsi din paleta de sentimente oferita cu generozitate de Eli prin maiestria sa poetica recunoscuta si apreciata la nivel national.

““Ce vrei tu” e despre oamenii simpli ca mine si ca tine care duc o lupta in primul rand cu sine. E cea mai grea lupta dar si cea care iti aduce cele mai mari satisfactii pentru ca pana la urma nimic nu te poate bucura mai mult decat sa vezi cum cresti ca om modelandu-ti singur caracterul. Ce esti defineste ce vei realiza in viata, ce esti la 20 de ani e doar o fundatie pentru ce vei realiza la 30. Pasii mici si siguri in tacere fac zgomot in timp chiar daca nu iti aduc apreciere pe moment.

Iubesc viata, iubesc oamenii, stiu ca nimic nu e imposibil si ca pentru orice realizare exista un moment potrivit. Ador sa imi pun sentimentele prin versuri aproape de mintile si sufletele oamenilor si sper sa-i fac sa inteleaga ca <<Infrant nu esti atunci cand sangeri, nici ochii cand in lacrimi ti-s. Adevaratele infrangeri, sunt renuntarile la vis.>>. Acesta e crezul meu si in acelasi timp povestea vietii mele.”, declara Eli.

 

Link Youtube: https://youtu.be/A_-tLtGHpEk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava