Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Elton John, în vârstă de 72 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din lume. Cu milioane de albume vândute pe mapamond şi o carieră care se întinde pe mai bine de 50 de ani, Elton John este o emblemă şi un model pentru colegii de breaslă mai tineri. Ajuns la vârsta de 72 de ani, Elton John a lăsat la o parte hobby-urile mai puţin ortodoxe, care în tinereţe i-au pus viaţa în pericol şi se concentrează asupra familiei sale şi a ultimilor ani pe care îi petrece pe scenă, căci recent a anunţat că se gândeşte serios să se retragă din lumina reflectoarelor, potrivit click.ro.
Sir Elton John are numeroase motive pentru a fi mândru. Are o carieră de invidiat, o casă desprinsă din reviste, o familie care îl iubeşte necondiţionat şi o carieră la care unii doar visează. Cu toate acestea, Elton John se simte cel mai mulţumit de faptul că a reuşit să renunţe la droguri şi la alcool şi astfel să îşi salveze propria viaţă. Prin intermediul unui mesaj încărcat pe pagina personală de Instagram Elton John a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viaţa sa, aceea în care se afunda în consumul de alcool şi abuzul de droguri pentru a face faţă realităţii.

Citește întreg articolul pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/elton-john-dezvaluiri-cutremuratoare-supravietuit-drogurilor-ma-gaseau-pe-jos-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava