Concert pascal
MOPAN Suceava

Emil Rengle a devenit cunoscut publicului după ce a participat la emisiunea „Românii au talent”, pe care a reușit să o și câștige în anul 2018. El a impresionat juriul și telespectorii cu mai multe numere de dans pe tocuri. Între timp, s-a axat asupra pasiunii pentru coregrafie, a fost unul dintre membrii juriului „Bravo, ai stil” și a bifat colaborări cu nume importante ale industriei muzicale. Invitat la podcastul lui Damian Drăghici a făcut o serie de afirmații surprinzătoare, potrivit click.ro.

Emil Rengle participă în prezent la emisiunea Survivor, desfășurată în Republica Dominicană. Concurentul a intrat în diferite dispute cu coechipierii săi pe care i-a acuzat de prefăcătorie.

Înainte de a participa la Survivor, Emil Rengle a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici. Coregraful a povestit un episod din copilărie și a povestit că părinții săi au apelat la ajutorul unui psihiatru temându-se că el ar avea probleme grave din punct de vedere emoțional și psihic. Emil i-a dezvăluit lui Damian că a fost un copil foarte sensibil, mereu dornic de atenția persoanelor dragi din viața sa. Pentru a beneficia de atenția părinților a apelat și la gesturi extreme. Când avea șase, șapte anișori se lovea intenționat pentru ca ei să îi acorde un plus de atenție, a povestit Emil, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/emil-rengle-dezvaluiri-din-perioada-copilariei-410946.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava