Concert pascal
MOPAN Suceava

Eminem a sărbătorit, sâmbătă, 10 ani de când nu s-a mai atins de alcool şi droguri, potrivit contactmusic.com.

Starul a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care apare ţinând în mână un jeton pe care l-a primit la împlinirea celor 10 ani de când a început lupta împotriva dependenţei. „Ieri s-au împlinit zece ani.”, a scris Eminem în dreptul imaginii.

Rapper-ul în vârstă de 45 de ani a vorbit mereu deschis despre dependenţele sale şi a mărturisit că cei trei copii ai lui, Alaina, 24, Hailie, 22, şi Whitney, 16, l-au determinat să scape de proastele obiceiuri, pentru că şi-a dorit să-i vadă crescând.

Eminem – pe numele real Marshall Mathers – a ajuns la spital în decembrie 2007, din cauza unei supradoze de metadonă, însă abia după o lună de la nefericitul eveniment, când a recidivat, a înţeles că va muri dacă nu va face o schimbare. El a povestit, într-un interviu anterior, conform sursei citate: „Dacă ajungeam cu două ore mai tarziu la spital, muream. Organele mele aproape nu mai funcţionau. Ficatul, rinichii, totul se ducea. Se pregăteau să îmi facă dializă. Nu credeau că voi supravieţui. În mai puţin de o lună am recidivat… şi mă plimbam prin casă gândindu-mă că voi mori. M-am uitat la copii mei şi mi-am dat seama că trebuie să trăiesc pentru ei.”

După ce a plecat de la reabiliare, Eminem a fost nevoit să îşi găsească repede o ocupaţie pentru a scăpa de tentaţii. „Când am ieşit de la rebilitare trebuia să slăbesc, dar şi să fac ceva pentru a nu recidiva. Nu eram bine, nu puteam dormi. Aşa că am început să alerg. Acest lucru m-a făcut să mă simt foarte bine, m-a ajutat să dorm; era o nouă dependenţă perfectă. E uşor să înţelegi de ce oamenii înlocuiesc dependenţe cu sportul. O dependenţă pentru alta, dar măcar asta face bine.”, a mai povestit artistul, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava