Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Elton John spune că atunci când l-a văzut pe Eminem concertând, live, a simţit că îl vede pe Sir Mick Jagger în concert cu Rolling Stones.

Legendarul muzician, interpretul melodiei ‘Rocket Man’, a colaborat cu rapper-ul în vârstă de 45 de ani – pe numele său real Marshall Mathers III – la hit-ul ‘Stan’.

Vorbind cu Eminem într-un interviu pentru revista Interview, Elton a spus, potrivit contactmusic.com: „Am fost fascinat de tine şi de prestaţia ta; mi s-a ridicat părul de pe corp. A fost ca şi cum l-aş fi văzut pe Mick Jagger pentru prima dată. Nu mai asistasem până atunci la un concert de rap, live. A fost extraordinar.”

Elton a mai vorbit despre cât de important este ca cei care compun cântece să aibă un editor care să-i ajute să realizeze când trebuie făcute sau nu schimbări la o melodie, atunci când compozitorul este prea ataşat de versuri. Eminem a fost de acord cu Elton şi a adăugat, potrivit sursei citate: „Da, managerul meu (Paul Rosenburg). El şi cu mine trecem prin asta de fiecare dată când fac un album, iar uneori suntem de acord şi alteori nu. Cu toate acestea, de obicei, el are dreptate. Este greu când petreci atât de mult timp lucrând la ceva, scriind şi înregistrând, aranjând vocea, căutând ritmul corect, încercând să faci totul să sune bine – petreci o săptămână încercând să faci totul să sune perfect, iar cineva vine şi te anihilează.”

Elton John îl compară pe Eminem cu Sir Mick Jagger, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava