Concert pascal
MOPAN Suceava

Episcopul Europei de Nord, Preasfințitul Părinte Macarie, a vorbit, astăzi, la finalul Sfintei Liturghii oficiată de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de hramul Mănăstirii Putna despre grija pe care Biserica o poartă față de tinerii și copii.

PS Macarie a spus că acum mai mult decât oricând „trebuie să avem grijă de copiii și de tinerii noștri”.

„Iată că unii care se pretind că sunt învățători ai poporului îi condamnă pe tinerii care duc o viață curată și neprihănită dedicată Mântuitorului nostru Isus Hristos și nu înțeleg rostul taberelor pentru tineri care se organizează la mănăstiri sau în alte locuri. Iată îi condamnă pe cei care organizează taberele pentru tineri aici la Putna sau în alte mănăstiri,  neînțelegând că biserica se străduiește să ofere tinerilor noștri o alternativă, fiindcă astăzi din nefericire binelui i se spune rău, adevărului i se spune minciună, iar virtuții i se spune păcat. Biserica oferă tinerilor și tuturor o lume a realului a binelui, a frumuseții, a adevărului și a virtuții. Aceasta oferă și va oferi Biserica neîncetat, fiindcă cu mântuirea noastră nu ne putem juca. Scump frate și scumpă soră. Avem un suflet și avem o mântuire. Și dacă mai avem ceva de apărat aceasta este veșnicia. Dacă mai avem ceva de păstrat aceasta este Maica Domnului, care trebuie să rămână lângă noi și să ne arate cerul. Să tindem curat către cer. Aceasta ne-a mai rămas, scump frate și scumpă soră, să păstrăm cerul să avem inima în Rai și Raiul în Inimă”, a spus PS Macarie.

Episcopul Europei de Nord de la Mănăstirea Putna: „Biserica se străduiește să ofere tinerilor noștri o alternativă fiindcă astăzi binelui i se spune rău, adevărului i se spune minciună, iar virtuții i se spune păcat”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava