Concert pascal
MOPAN Suceava

Eva Pavel – consilier medical internațional și prezentatoarea emisiunii “Apel la consilier” de la Kanal D, organizează o sesiune pentru a doua opinie medicală gratuită, în București. Astfel, pacienții cu afecțiuni urologice vor avea oportunitatea de a beneficia de cunoștințele și experiența unui medic specialist din Turcia, Dr. Doc. Mehmet Yilmaz Salman.

Atunci când este vorba despre sănătatea unei persoane, a doua opinie medicală este foarte importantă. Iar când vine de la specialisti cu un nivel înalt de pregatire și o experiență vastă, a doua opinie poate să ofere pacienților o noua șansă.

Rolul unui consilier medical internațional, precum este Eva Pavel, devine tot mai important în furnizarea asistenței pacienților cu afecțiuni complexe și diverse. Prin proiectul SpitaleStrainatate.ro, Eva Pavel ajută pacienții din România să aibă acces facil, comod și rapid la servicii medicale internaționale. De aceea, Eva Pavel împreună cu echipa ei organizează constant, pentru pacienții români, sesiuni cu medici din străinătate.

Așadar, următoarea sesiune medicală pentru Second Opinion va fi dedicată persoanelor cu probleme urologice, precum: cancer de prostată, cancer testicular, chirurgia incontinenței urinare, pietre la rinichi, cancerul vezicii urinare, infecții ale tractului urinar. Discuția cu Dr. Doc. Mehmet Yilmaz Salman, de la Medistanbul din Turcia, se va realiza pe baza investigațiilor deja efectuate de către pacient, fără a se face un consult clinic al pacientului.

“Este important de menționat că aceste opinii medicale gratuite nu înlocuiesc consultațiile și tratamentul medical de specialitate, ci reprezintă un prim pas care poate ajuta pacienții să se informeze și să obțină o direcție în gestionarea afecțiunilor urologice. Este recomandat ca, după obținerea unei opinii medicale gratuite, pacienții să continue să primească îngrijiri medicale de specialitate pentru diagnostic final și tratament adecvat.

Dacă sunteți pacient cu afecțiuni urologice, nu ezitați să solicitați o opinie medicală gratuită. Întâlnirea cu medicul din Turcia va avea loc în cadrul biroului nostru din București, iar acesta vă poate oferi o părere specializată și ghidare în gestionarea problemelor de sănătate”, spune Eva Pavel, consilier medical premiat la nivel internațional.

Întâlnirea cu Dr. Doc. Mehmet Yilmaz Salman, în vederea obținerii unei opinii medicale gratuite, se va concretiza doar pe bază de programare la adresa de e-mail office@spitalestrainatate.ro sau telefonic la numerele 0723 224 923 sau 0755 123 011.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava