• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un eveniment caritabil, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, va avea loc sâmbătă, pe 6 octombrie, la Biserica Catolică din Suceava. După oficierea Sfintei Liturghii, Cvartetul Royal va susţine un concert cu strângere de fonduri.

“Vârstnicii noștri au dreptul și dorința de a duce o viață demnă, de a participa activ la viața culturală și socială a comunității, într-un mod diferit, dar cu siguranță nu mai puțin util. Bătrânii, aduc amintirea și înțelepciunea experienței, au răspunderea de a transmite generației tinere valorile și particularitățile culturale iar rolul nostru este acela de a le arăta recunoștința și de a le reda locul cuvenit în societate, fiindu-le mereu aproape, sensibilizînd comunitatea cu privire la nevoile lor și încercând să combatem fenomenul izolării sociale”, se arată în invitaţia transmisă de organizator, Centrul Diecezan Caritas. Evenimentul va avea loc la Biserica Romano-Catolică „Sfântul Ioan Nepomuk” din Suceava, după următorul program: 18.00 – Oficierea Sfintei Liturghii cu participarea invitaților și a persoanelor vârstnice din comunitate; 19.00 – Concert caritabil susținut de Cvartetul ,, ROYAL”: flaut -Letiția Costache, vioară -Ciprian Constandache, violă -Andreea Petruneac, violoncel -Angelica Banea – profesori la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava şi Colegiul Național ,,Mihai Eminescu,, Suceava. Activitatea desfășurată este dedicată sprijinirii persoanelor vârstnice ale Centrului de Îngrijire la Domiciliu Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava