Concert pascal
MOPAN Suceava

Evenimentele săptămânii organizate la Talciocul Cultural

Sâmbăta, 20 octombrie 2012, ora 21:00 – MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT

Un spectacol unic prin aducerea la rampa a vibratiilor blues-ului de inceput, a sound-ului arhaic acustic de kazoo , ghitara slide si voce. Legendele mari ale blues-ului clasic vor reinvia mai actuale, mai expresive si mai emotionante ca niciodata: Muddy Waters, Willie Dixon, Robert Johnson, James Cotton, John Lee Hooker, Sonny Boy Williamson, Howlin Wolf si multi altii .

A venit vremea sa ne intoarcem la radacini, a sosit timpul sa privim spre timpurile de inceput ale blues-ului care a provocat o revolutie in muzica secolului XX . Tot ceea ce inseamna astazi jazz, soul, funk, rock’n’roll , etc sunt rezultatul aparitiei acestei “muzici” care a pus accentual pe BALANS RITMIC !

MIKE GODOROJA – voce
Formatia sa este rodul unei munci de echipa extrem de serioase, imbinata cu o mare pasiune si dragoste pentru blues. Publicul il considera adevaratul reprezentant al blues-ului in limba romana, prin abordarea inedita a repertoriului si prin dinamica show-urilor sale. Experienta sa scenica de mai bine de 13 ani se completeaza cu intalnirile istorice cu RAY CHARLES, CHICK COREA, JIMMY SMITH, JAMES BROWN etc. Un foarte cunoscut producator de televiziune si realizator de emisiuni radio, a pus bazele trupei in 1997. Este de o buna perioada de timp producatorul muzical al grupului IRIS , FELICIA FILIP si TIMPURI NOI.

LUCA MARIUS – ghitara electrica , ghitara acustica, slide, bouzouki, mandolin,claviaturi Este un muzician complet, cu o pregatire temeinica in sfera ROCK /POP si cu o capacitate formidabila de a trece de la un instrument la altul. A cantat in foarte multe proiecte de facturi diferite . Se recomanda ca un foarte bun orchestrator si un interpret ingijit si cu personalitate.

ALEX VISAN – ghitara electrica , ghitara acustica , mandolina, bouzouki
Un mare iubitor de blues, a descoperit chitara la varsta de 13 ani, ascultandu-l pe Jimi Hendrix, este un foarte talentat improvizator cu un simt aparte al sound-ului si stapan pe mijloacele de expresie.

SABIN TARANU – bass, pian
Un muzician complex extrem de versatil in plan stilistic. A studiat pian ,chitara ,instrumente de percutie, pian tehnic, ritmie. A cantat multa vreme jazz si blues. Iar din mai 2011 a venit alaturi de Mike Godoroja & Blue Spirit.

VALI VATUIU – baterie si percutie
Un tobosar si percutionist cu adevarat profesionist dedicat atat blues-ului cat si jazz-ului A facut parte din Blue Spirit si in trecut. A cantat cu formatia Axa Project al carei fondator a fost Eugen Mihaescu, a colaborat cu Paula Seling. A format alaturi de Alin Milosav, Valentin Rotari si Gabriel Ionescu trupa Blackbox, trupa de tip cover.

http://www.youtube.com/watch?v=okyuJErNLcM

http://www.youtube.com/watch?v=wtmHP7TeZzU

Intrare:

10 lei – elevi si studenti

15 lei – parter

20 lei – Loja Burgheza

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava