Concert pascal
MOPAN Suceava

Impresara FIFA Anamaria Prodan este pe cai mari, deși se află în centrul unui divorț răsunător. Prezentă zilele acestea la Dubai, Ana a primit invitația să se alăture membrilor Fundației lui Michelle Obama. În luna februarie urmează să fie recompensată și cu un premiu, tot în cadrul unei gale, în Dubai.

Reporterul Click!, prezent la gala SUPERKOMBAT Dubai 2021, a aflat că, în luna februarie a anului viitor, Anamaria Prodan va primi o distincție din partea Fundației Michelle Obama, tot în cadrul unei gale de excelență, care va avea loc în Dubai. Mai mult, impresara a fost invitată să se alăture membrilor Fundației lui Michelle Obama. „Am primit o invitație să fac parte din rândul membrilor Fundației Michelle Obama. M-au anunțat că este o onoare să mă premieze în luna februarie, în cadrul celei mai mari gale”, a declarat pentru Click! Anamaria Prodan. Ea apare în imaginea publicată pe Instagram alături de cel care i-a făcut invitația, Dr. Daniel Leo Garcia, fondatorul „Women’s Empowerment Investment Forum”, cea mai mare organizație din lume dedicată recunoașterii meritelor femeilor în toate domeniile de activitate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-anamaria-prodan-propunere-fabuloasa-dubai-are-legatura-cu-fundatia-lui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava