Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația de ajutorare a copiilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate ”EUROACTIV” Suceava, sprijinită de Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, și de Universitatea Oradea, au organizat împreună, o excursie la Oradea, pentru cca. 40 de copii.

De această excursie au beneficiat cca. 40 copii instituționalizați de la Centrul de Servicii sociale din Gura Humorului și, elevi de la Școala Gimnazială ”Constantin Morariu” Patrauti, de la Liceul Tehnologic ”Mihai Eminescu” din Dumbrăveni și, voluntari ai Asociației ”EUROACTIV”.

Aceștia au avut poate unică ocazie să viziteze Peștera Urșilor din Loc. Chișcău, Jud. Bihor, și Muzeul Țării Crișurilor din Oradea și, alte surprize oferite de organizatorii excursiei.

Cazarea a fost oferită de Universitatea din Oradea, gratuit.

Excursia a fost sponsorizată de: S.C. Rocast Nord S.R.L., de S.C. Tet Gim S.R.L., de comisarul șef de Poliție Ionuț Epureanu de la IPJ Suceava, S.C. Alin For You S.R.L., S.C. Negru S.R.L., Compania Egger din Rădăuți, S.C. Killer S.R.L., S.C. MasPex S.R.L., S.C. Trust Orizont S.A., S.C. Belpan S.R.L., Fundația Social Culturală ”Victoria” Suceava, RavRadi Construct S.R.L. și Trans Nicolaescu

Excursia face parte din Campania socială ”Să aducem copiii la școală” organizată la a 4-a ediție, avizată de Inspectoratul Școlar Suceava și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava.

În săptămâna 18 – 24.09.2023 organizatorii campaniei ”Să aducem copiii la școală”, vor împărții ghiozdane cu rechizite școlare, copiilor din comunități defavorizate, sprijiniți de elevii Liceului Tehnologic ”Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, și de sponsorii campaniei sociale: S.C. Rocast Nord S.R.L., Grupul de Firme Orizont Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava