MOPAN Suceava

StudentFest, cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, organizat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), se va desfășura în perioada 11-20 mai, la Timișoara. Experiența StudentFest este unică, dar postura din care poți să o trăiești, nu. Astfel, poți alege să fii artist, participant sau voluntar, cert este că oricum vei avea multe de câștigat.

Prin tema propusă în acest an se dorește încurajarea tinerilor spre a-și descoperi propria viziune, spre a se manifesta liber cultural. Este locul ideal unde creația proprie să fie în prim plan, expusă publicului, punând în valoare unicitatea caracterului lor. Viziunea ne definește, ne diferențiază, dar în același timp, ea ne aduce împreună la StudentFest.

Festivalul oferă tinerilor artiști oportunitatea de a da frâu liber imaginației și spiritului artistic, într-un mediu energic cu mulți tineri dornici de a crea, de a experimenta și de a se dezvolta. Dacă ești tânăr artist, dornic de a-ți etala viziunea și cauți o rampă de lansare, te poți înscrie pe www.studentfest.ro până la data de 26 aprilie 2017 – secțiunea ,,Artiști”, pentru a lua parte la StudentFest împreună cu creațiile tale.

Prin cele 15 secțiuni puse la dispoziția artiștilor și participanților în acest an, Arhitectură, Arte stradale, Ceramică, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Film și arte video, Fotografie, Grafică, Literatură, Muzică, Pictură, Publicitate, Sculptură și Teatru, festivalul dorește să le ofere tinerilor talentați posibilitatea de a se face remarcați prin atelierele de creație organizate pentru ei.

Dacă ceea ce ai nevoie e să-ți aprofundezi cunoștințele într-unul din domeniile propuse de StudentFest, te poți înscrie și ca participant în cadrul atelierelor de creație la secțiunea dorită tot până în data de 26 aprilie 2017, completând un formular pe site-ul www.studentfest.ro.

În cadrul atelierelor de lucru participanții vor putea să își dezvolte abilitățile artistice,participând la o parte teoretică a fiecărui atelier, iar mai apoi aplicând practic cunoștințele dobândite. Participanții își vor transpune viziunea proprie într-un concept pe care-l vor prezenta în ultimele 3 zile ale festivalului sub formă de expoziție sau performance publicului larg.

O informație esențială este faptul că acest festival este organizat exclusiv de tineri voluntari, interesați de susținerea și promovarea artei atât la nivel local, național cât și internațional. Tinerii care doresc să facă parte din echipa de organizare a acestui proiect sunt invitați să se înscrie ca voluntari până la data de 26 aprilie 2017, completând formularul de pe site-ul proiectului.

StudentFesta câștigat numeroase premii la nivel local, cât și național, fiind printre primele festivaluri care au obținut și certificarea de festival european EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe).

Și la această ediție, StudentFest, aduce în spațiul timișorean un program diversificat cu numeroase spectacole artistice, concerte, piese de teatru, proiecții de film, spectacole de dans, expoziții, ateliere de creație, conferințe, creație literară, experimente și multe altele.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați site-ul www.studentfest.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/studentfest.ro.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava