Fadi Fawaz susţine că familia fostului său partener de viaţă, George Michael, nu i-a spus nimic despre moartea starului şi că nu l-a contactat niciodată. Se aşteaptă ca starul în vârstă de 53 de ani să fie înmormântat zilele acestea, la aproximativ 10 săptămâni de la tragica sa moarte – după ce un medic legist declarat, la începutul acestei săptămâni, că muzicianul a decedat din cauze naturale. Medicul legist Darren Salter a spus pentru BBC, potrivit contactmusic.com: “Cercetările în cazul morţii lui George Michael au ajuns la final. Având în vedere că s-a stabilit faptul că a murit din cauze naturale – cardiomiopatie dilatativă, miocardită şi ficat gras – investigaţia se opreşte aici şi nu mai este nevoie de anchete suplimentare.”

Cu toate acestea, Fadi Fawaz a mărturisit că el nu ştie nimic despre funeraliile fostului său partener de viaţă: „Înmormântarea? Nu vă pot da un răspuns, totul este ţinut secret. Nu pot să vă spun nimic despre funeralii – ar fi trebuit să aibă loc cu mult timp în urmă. Chiar nu ştiu nimic. Totul este ciudat.”, a spus el, conform sursei citate.

Verişorul lui George Michael spunea la începutul lunii februarie că partenerul regretatului artist, Fadi Fawaz, nu va participa la ceremonia de înmormântare a starului, pentru că familia acestuia i-a interzis acest lucru.

Iubitul lui George Michael a fost cel care l-a găsit pe muzician fără suflare în ziua de Crăciun, în casa sa, dar familia acestuia “îl urăşte” pe Fawaz şi i-a transmis că nu este binevenit la funeraliile artistului. “Dumnezeul să-l ajute, daca va veni. Fadi nu a fost invitat la funeralii. Familia îl urăşte.”, a spus verişorul cântăreţului, Andros Georgiou, conform sursei citate.

Cântăreţul a decedat în ziua de Crăciun a anului trecut, la vîrsta de 53 de ani, în locuinţa sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava