Fadi Fawaz susţine că familia fostului său partener de viaţă, George Michael, nu i-a spus nimic despre moartea starului şi că nu l-a contactat niciodată. Se aşteaptă ca starul în vârstă de 53 de ani să fie înmormântat zilele acestea, la aproximativ 10 săptămâni de la tragica sa moarte – după ce un medic legist declarat, la începutul acestei săptămâni, că muzicianul a decedat din cauze naturale. Medicul legist Darren Salter a spus pentru BBC, potrivit contactmusic.com: “Cercetările în cazul morţii lui George Michael au ajuns la final. Având în vedere că s-a stabilit faptul că a murit din cauze naturale – cardiomiopatie dilatativă, miocardită şi ficat gras – investigaţia se opreşte aici şi nu mai este nevoie de anchete suplimentare.”

Cu toate acestea, Fadi Fawaz a mărturisit că el nu ştie nimic despre funeraliile fostului său partener de viaţă: „Înmormântarea? Nu vă pot da un răspuns, totul este ţinut secret. Nu pot să vă spun nimic despre funeralii – ar fi trebuit să aibă loc cu mult timp în urmă. Chiar nu ştiu nimic. Totul este ciudat.”, a spus el, conform sursei citate.

Verişorul lui George Michael spunea la începutul lunii februarie că partenerul regretatului artist, Fadi Fawaz, nu va participa la ceremonia de înmormântare a starului, pentru că familia acestuia i-a interzis acest lucru.

Iubitul lui George Michael a fost cel care l-a găsit pe muzician fără suflare în ziua de Crăciun, în casa sa, dar familia acestuia “îl urăşte” pe Fawaz şi i-a transmis că nu este binevenit la funeraliile artistului. “Dumnezeul să-l ajute, daca va veni. Fadi nu a fost invitat la funeralii. Familia îl urăşte.”, a spus verişorul cântăreţului, Andros Georgiou, conform sursei citate.

Cântăreţul a decedat în ziua de Crăciun a anului trecut, la vîrsta de 53 de ani, în locuinţa sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava