MOPAN Suceava

Fata regretatei cântăreţe Whitney Houston nu se află într-un loc prea bun. Potrivit presei de peste ocean, Bobbi Kristina este însărcinată şi are şi gânduri sinucigaşe – la un an după moartea celebrei sale mame.

„De câteva săptîmâni arată de parcă ar fi însărcinată şi acest lucru este îngrijorător, pentru că este depresivă. Chiar dacă la început familia nu a fost de acord cu relaţia lui Krissi cu Nick, acum, ei îşi doresc ca el să revină în viaţa ei, pentru a o ţine sub control. Sunt conştienţi că el este singurul om care are puterea de a o calma. El o protejează mereu şi o poate împiedica să se auto-distrugă. S.au despărţit în noiembrie. Dar acum, bunica ei Cissy şi unchiul Gary şi mătuşa Pat au decis să încurajeze relaţia lor, pentru că Bobbi Kristina ascultă doar de Nick.”, a declarat o sursă apropiată lui Bobbi Kristina, potrivit showbizspy.com.

Aceeaşi sursă a continuat: „Krissi încă plânge moartea mamei sale şi nu poate accepta că a plecat. Şi, cu cât ziua de naştere a mamei sale s-a apropiat, cu atât a devenit mai tristă. Pentru un minut este foarte bine, apoi se întristează iar. Când cineva s-a oferit să o ajute, ori a izbucnit în lacrimi, ori s-a enervat strigând: ‘Nu am nevoie de niciun ajutor. Nu vă apropiaţi de mine!’ Familia ei se teme că, dacă ar avea ocazia, şi-ar lua viaţa pentru a fi cu mama ei din nou. De multe ori, în ultima vreme, a sugerat că s-a gândit la sinucidere. A spus: ‘Sunt nimic fără mama. Nu pot merge mai departe fără ea. Vreau să fiu cu mama mea!’”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava