MOPAN Suceava

BBC Knowledge va difuza luni, 10 februarie, de la ora 22:00, Festivalul Top Gear, ediție specială: Sydney care înfățișează echipa, formată din Jeremy Clarkson, James May și The Stig, aflată în vizită în Sydney, Australia.

Organizat pe pista de curse din Sydney și cu o audiență de peste 40.000 de vizitatori, pe parcursul a două zile, Festivalul Top Gear promite surprize neașteptate precum cele mai rapide mașini din lume sau invitați din rândul legendelor sportive din Australia.

Astfel, printre cele mai spectaculoase momente ale Festivalului Top Gear se numără cursa de 100 de metri între un campion olimpic la garduri și Jeremy Clarkson, la bordul unui Nissan GTR, încercarea lui James May de a crește viteza serviciului poștal australian cu ajutorul motocicliștilor profesioniști sau cel mai periculos joc de fotbal din lume între mașinile cu trei roți Reliant Robin.

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noștri, animăm discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

 

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Pentru mai multe informaţii despre lumea BBC Knowledge vizitați:

http://www.bbceurope.com/romania/

https://www.facebook.com/BBCKnowledgeRomania

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava