Concert pascal
MOPAN Suceava

La Iulius Mall Suceava ai parte de o întreagă experiență senzorială, în special în această perioadă. Decorațiunile de Crăciun, atmosfera de sărbătoare, dar și serviciile pe care le punem la dispoziție te îndeamnă să „Fii bun, nu doar de Crăciun”.

Până pe 22 decembrie 2023, la Iulius Mall premiem cele mai harnice ajutoare ale Moșului. Dacă ai luat tot ce era pe listă, iar bonurile tale, toate din aceeași zi, depășesc cumulat suma de 400 de lei, te așteptăm la Centrul de Premiere de la intrarea în mall, unde primești pe loc unul dintre cadourile pregătite special pentru tine. Vouchere la Sport Vision, Xpert Beauty, Cărturești, the Makeup SHOP, BijuBOX sau Killer, dar și cozonaci, ciocolată sau răcoritoare sunt o parte dintre premii. Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei poate fi consultat pe https://suceava.iuliusmall.com/.

În același timp, te înscrii automat în marea tombolă, unde poți câștiga un televizor Samsung. Extragerea va avea loc pe 23 decembrie, de la ora 12.00, când trei norocoși, aleși aleatoriu de un soft special, vor primi câte un televizor. Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul Iulius Mall.

Arată-le celor dragi că îi apreciezi, iar noi te premiem!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava