Concert pascal
MOPAN Suceava

Stela Popescu a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular. Cea care a găsit-o fără suflare a fost chiar fiica adoptivă, Doina Maximilian. Ca să-şi mai aline dorul de cea care i-a fost nu numai mamă, ci şi prietenă de suflet, femeia s-a mutat în- tr-una dintre casele artistei. Ea a mai moştenit două vile şi un bloc de apartamente, potrivit click.ro.

“Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea Stelei, nu după o lună şi ceva cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum mergeam la două-trei zile pe acolo”, a declarat Doina Maximilian, în urmă cu câteva luni, pentru Click! Zilele trecute, ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în curtea casei de pe Strada Alexandru Donici. Îmbrăcată într-o ţinută lejeră, ea trebăluia prin curte, în timp ce discuta cu câteva persoane aflate în vizită.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiica-adoptiva-stelei-popescu-s-mutat-conacul-regretatei-artiste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava