Fiica vitregă a regretatului om de radio Andrei Gheor­ghe se pregăteşte să revină în showbiz cu mai multe colaborări muzicale. Katarina Dyer sau Katarina, pe numele ei de scenă, a debutat ca solistă la 13 ani, însă e şi o talentată textieră şi compozitoare. Frumuşica blondină şi-a amintit, pentru Click!, despre relaţia avută cu cel care i-a fost ca un tată adevărat.

Tânăra, care mai are doi fraţi, a povestit despre tatăl ei vitreg, alături de care a locuit o vreme. El îi impunea să intre în casă la orele 22.00, în plus era şi foarte gospodar: „Când i-am spus lui Andrei prima oară că aş vrea să cânt, ne aflam într-un restaurant, aveam 13 ani. El mi-a zis că dacă nu sunt în stare să mă ridic acum şi să cânt cât de tare pot, de faţă cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă şi să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiica-lui-andrei-gheorghe-marcata-si-acum-de-vorbele-tatalui-tanara-e-schimbata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava