• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Moment dificil pentru Andrei Gheorghe, om cu vechime în istoria modernă a radioului comercial. Realizatorul matinalului Pro FM a fost pus pe liber la expirarea contractului, informează click.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, Marius Dobre, directorul Pro FM, a declarat că Andrei Gheorghe a avut un contract de doi ani cu postul de radio, care a expirat și nu a mai fost prelungit.

De partea cealaltă, Andrei Gheorghe denunță atmosfera din ultimul an. ”Ultimul an la Pro FM a fost puțin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern.”, a declarat Andrei Gheorghe pentru Pagina de Media, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andrei-gheorghe-dat-afara-de-la-pro-fm-am-primit-semnale-ca-nu-ma-vor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava