Concert pascal
MOPAN Suceava

Mugur Mihăescu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și a decis să acorde mai multă atenție familiei și comunității, după cum el însuși a declarat recent. Comediantul nu mai urcă de mult pe scenă și nici nu mai apare pe micul ecran, însă are o viață împlinită din toate punctele de vedere, iar Ivona, fiica sa, este cea care îi oferă numeroase motive de mândrie, notează click.ro.

Mugur Mihăescu este căsătorit de peste două decenii cu partenera sa de viață, Rodica. Împreună au o fiică de 23 de ani, care locuiește în Marea Britanie, după ce a finalizat studiile acolo. Invitat la emisiunea lui Cristian Brancu, Mugur Mihăescu a dezvăluit cu ce se ocupă după ce a decis să nu mai apară atât de des la televizior. Comediantul susține că, ajuns la 55 de ani, își dorește să acorde toată atenția și timpul de care dispune comunității și familiei.

Ivona, fiica sa de 23 de ani, a studiat în Marea Britanie și deja deține un loc de muncă, mai scrie sursa citată. Conform lui Mugur, tânără a deținut și un job în zona imobiliarelor și are o înclinație spre limbile străine, nimeni din Londra neputându-și să-și dea seama că engleza nu este limba sa nativă.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cu-ce-se-ocupa-ivona-mihaescu-in-londra-513197.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava