Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe scenă este un munte de emoţie, în afara ei, o femeie blândă şi mereu cu zâmbetul pe buze, însă puţini ştiu că soprana Leontina Văduva ascunde în cămăruţele inimii ei un lung şir de amărăciuni. Fiica cea mare a Mariei Ciobanu a vorbit despre neîmplinirile ei în cel mai nou număr al revistei “Formula As”, potrivit click.ro.

Confidenta de-o viaţă a Leontinei, tanti Stelica, a insistat ca Maria Ciobanu să-şi ia fiica pe la nunţi, ca să cânte. Avea 13 ani şi mama ei era foarte critică cu ea. „Am renunţat la muzica populară pentru că am simţit nevoia de propria identitate. Muzica de operă mi-a făcut bine”, a spus solista, conform sursei citate. În 1988 a decis să se stabilească la Paris, iar acest lucru, pe vremea comuniştilor, a avut consecinţe. “Mama a suferit. Au insistat la ea să mă convingă să mă întorc. Îmi aduc aminte că atunci a fost interzisă la radio şi la televiziune, dar a putut să-şi continue cariera şi să cânte pe scenă, pentru că era o figură importantă a folclorului şi nu putea fi dată aşa uşor la o parte. Au fost alte vremuri şi nu pot să blamez pe nimeni”, a povestit soprana într-un interviu pentru ziarul “Adevărul”, conform aceleaşi surse.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fiica-mariei-ciobanu-dezvaluiri-incredibile-din-tineretea-chinuita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava