MOPAN Suceava

Comunicat de presă: În luna octombrie, Herbalife a energizat dimineţile a peste 4.000 de români din 15 orașe din întreaga țară cu sesiuni de antrenamente de fitness în aer liber. Antrenori profesionişti de aerobic, Tae Bo, Pilates şi de latino dance i-au provoacat pe români să facă mişcare şi să se relaxeze activ în timpul weekend-ului prin intermediul unor sesiuni de training deschise și gratuite.

Campania Fit&Fun – Herbalife te pune in mişcare s-a desfăşurat în luna octombrie la nivel naţional în 15 oraşe. Traseul a inclus oraşele: Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Pitesti, Cluj, Timişoara, Piatra Neamţ, Ploieşti, Craiova, Sibiu, Suceava, Iaşi, Constanţa, Galaţi, Tg Mures şi Bacău.

Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România și Moldova, a spus că „sportul în aer liber începe să fie din ce în ce mai apreciat de cei care înteleg importanţa schimbării stilului de viaţă. Peste 4.000 de români din 15 orașe din țară au acceptat provocarea Herbalife de a-şi începe dimineţile din weekend cu o doză de energie și au înteles că sportul nu înseamnă doar antrenamente epuizante, ci poate fi distractiv şi la îndemînă. Pe lângă o nutriţie echilibrată, Herbalife promovează în permanență sportul ca unul dintre cei mai buni prieteni al sănăţăţii. A deveni mai activ este o decizie care ne va pune în mişcare întreaga viaţă: corpul este mai tonifiat, suntem mai relaxaţi şi veseli şi socializăm mai mult, cunoscând oameni noi care sunt în căutarea unui stil de viaţă sănătos.”

Campania Fit&Fun – Herbalife te pune in mişcare a avut ca obiectiv principal educarea şi promovarea beneficiilor sportului alături de o nutriţie echilibrată. Mişcarea regulată însemnă o schimbare majoră, pozitivă pentru toate aspectele vieţii moderne, astfel încât să devenim:

–    mai sănătoşi: mişcarea regulată este cea care ne pune sângele în mişcare, ne ajută să ne tonifiem corpul, să fim mai energici sau chiar să ne îmbunătăţim starea de sănătate.

–    mai fericiţi: sportul stimulează eliberarea unor hormoni responsabili cu starea de bine,  fiind  un antidot puternic împotriva anxietăţii, depresiei sau a stresului datorită eliberării de endorfine
–    mai încrezători: optimismul şi încrederea în sine sunt influenţate şi de felul în care arătăm. Sportul ne ajută să scăpăm de câteva kilograme în plus şi, în acelaşi timp, de o serie de complexe care ne pot afecta viaţa socială şi profesională

Capcana sedentarismului
Conform unui studiu Herbalife* realizat la începutul anului 2013 un număr tot mai mare de respondenți declară că au un stil de viață sedentar. Jumătate dintre respondenți nu fac sport deloc la ora actuală sau nu fac mișcare în mod susținut, numărul lor crescând cu 4% faţă de anul trecut. Mai mult, numărul celor care practică sport de 2-3 ori pe săptămână a scăzut faţă de anul trecut precedent cu 4%.
Ce ne împiedică să facem sport? 51% consideră că sunt mult prea ocupaţi pentru a ajunge la sală sau pentru a alerga în parc şi 20% consideră că sportul implică prea multe cheltuieli, pe care nu şi le permit.
Ce ne motivează să facem sport? 48% sunt motivaţi de faptul că arată mai bine, iar 19% practică sport pentru că le oferă ocazia de a întâlni oameni noi, de a socializa.

Mişcare şi nutriţie sănătoasă
Programul Herbalife pentru un stil de viaţă sănătos se bazează pe o nutriţie corespunzătoare şi echilibrată, mişcare făcută în mod regulat, odihnă şi relaxare. O dietă susţinută de activităţi sportive are nevoie un plan nutriţional echilibrat, care asigură organismului vitamine, minerale, carbohidraţi sănătoşi, proteine şi fibre. Consumul de proteine este foarte important pentru construcția musculară iar daca este asociat și cu o activitate sportivă, pe lânga creșterea masei musculare se poate reduce considerabil procentul de grăsime din organism.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava