Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiul cel mare al lui Reghe, derapaj verbal șocant! Antrenorul a reacționat imediat și l-a sancționat pe Luca, care a făcut niște afirmații antisemite extrem de grave, potrivit click.ro.

Luca Reghecampf se află în atenția presei după ce zilele trecute a făcut niște afirmații deosebit de grave în urma unui atac sângeros petrecut în teatrul de război Cisiordania, potrivit GSP.ro. Mai exact, un tată și un fiu au fost uciși cu sânge rece de un suspect palestinian, împușcându-i într-o benzinărie. În urma acestui eveniment tragic, conflictul din Cisiordania ocupată, care se petrece de multe luni, s-a agravat mai tare. Reghe jr. a comentat pe pagina sa de Instagram, pe care a și închis-o între timp, niște lucruri destul de grave. „Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi pornit duşul”, a spus Luca, pe Instagram.

Între timp, mass media din afară a reacționat, iar pagina de Twitter „StopAntisemtisim” (o platformă de supraveghere americană) a s-a declarat dezgustată de afirmația tânărului, potrivit sursei citate: „Suntem dezgustați să-l vedem pe fiul antrenorului român de fotbal, Laurențiu Reghecampf, postând pe Instagram acest comentariu antisemit atroce. Această ură nu trebuie să fie tolerată niciodată.”

Între timp, Laurențiu Reghecampf, antrenorul de la Universitatea Craiova, a transmis o reacție vehementă jurnaliștilor de la GPS.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fiul-cel-mare-al-lui-reghe-derapaj-verbal-socant-2294597.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava