Concert pascal
MOPAN Suceava

Multe semne de întrebare au apărut după vestea divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Stă căsnicia lor pe un butoi cu pulbere? De ce inițial Reghe a confirmat divorțul, după care Anamaria a infirmat categoric? Între timp, sexy-impresara a umplut Internetul cu mesaje de dragoste și, recent, a publicat și noi imagini cu ea și Reghe, potrivit click.ro.

Joi, 17 iunie, vestea divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a căzut ca un trăsnet, deși nu este pentru prima dată când se vorbește despre acest lucru, în showbiz. De această dată însă, antrenorul român a confirmat: “Da, este adevărat!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.ro. În aceeași zi, la puțin timp după declarațiile lui Reghe, Anamaria Prodan a ieșit public și a respins ferm varianta divorțului și a dat asigurări că în familia ei e liniște și dragoste.

Zilele trecute, Ana a publicat mai multe mesaje și e-mailuri private, dintre ea și Reghe, în care își făceau declarații de dragoste, dorind să arate că au fost mereu uniți, în ciuda zvonurilor despre infidelitate, care au planat asupra căsniciei lor, de-a lungul timpului.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-imagini-noi-cu-reghe-dupa-scandalul-divortului-sotul-perfect-tatal

Anamaria Prodan, imagini noi cu Reghe după scandalul divorțului: "Soțul perfect, tatăl perfect", 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava