Concert pascal
MOPAN Suceava

Ben Affleck și Jennifer Lopez, neglijenți? Samuel, fiul de doar 10 ani al actorului de la Hollywood, a intrat într-un autoturism, după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini! Întreg momentul a fost filmat!

La doar 10 ani, Samuel, fiul lui Ben Affleck din căsnicia cu Jennifer Garner, a fost lăsat la volanul unui „monstru” pe 4 roți, un Lamborghini. Băiețelul se afla alături de tatăl lui și de partenera acestuia, Jennifer Lopez, la un eveniment de prezentare al mașinilor de lux, din Los Angeles, potrivit click.ro.

În timp ce J Lo și Ben admirau mai multe bijuterii pe roți, ajunși în fața unui Lamborghini galben, actorul i-a permis fiului său să se urce la volan, în timp de bolidul de lux avea motorul pornit! Samuel nu a stat mult pe gânduri și a băgat bolidul în marșarier, intrând într-un BMW care era parcat în spate. Jennifer Lopez se afla pe bancheta din spate a mașinii în momentul impactului.

După producerea incidentului, actorul s-a grăbit să își verifice fiul, după care s-a deplasat către spatele mașinii să „cerceteze” situația. Speriat, fiul lui l-a urmat, cei doi fiind fotografiați ulterior în timp ce se îmbrățișau, starul de la Hollywood liniștindu-și, astfel, fiul.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fiul-de-10-ani-al-lui-ben-affleck-accident-dupa-639292.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava