Concert pascal
MOPAN Suceava

Este scandal din nou la aproape doi de la moartea fulgerătoare a lui Marcel Toader. Artista Maria Constantin (33 de ani) a aprins fitilul zilele trecute, când a făcut dezvăluiri și chiar acuzații grave la adresa fostului ei soț, Marcel Toader. Maximilian, fiul regretatului om de afaceri a luat atitudine și pune punctul pe „I” într-un interviu exclusiv pentru Click!

Solista l-a acuzat în premieră pe Marcel Toader ar fi a bătut-o și ar fi înșelat-o la întoarcerea de la emisiunea „Ferma”, de la Pro TV. Maximilian Toader (23 de ani), fiul regretatului Marcel Toader, s-a arătat consternat de acuzațiile făcute de Maria Constantin și îi declară război solistei, interzicându-i acesteia să mai denigreze amintirea tatălui său. Maximilian Toader a făcut dezvăluiri fără precedent despre Maria Constantin, ultima soție a regretatului său tată, într-un interviu acordat, în exclusivitate pentru Click!

Click!: Max, cum comentezi ultimele declarații ale Mariei Constantin referitor la căsnicia cu tatăl tău? L-a acuzat, în premieră, pe Marcel Toader de agresiune fizică și de faptul că ar fi înșelat-o după emisiunea „Ferma” de la Pro TV.

Maximilian Toader: Nu știu de ce nu a făcut aceste declarații în momentul în care s-a despărțit de tatăl meu și nu acum, la aproape doi ani de la moartea lui, având în vedere că în momentul despărțirii a afirmat public că nu a fost agresată fizic de către el! Iar despre faptul ca a fost înșelată în timp ce era la Ferma, eu unul nu știu nimic.

Click!: ce crezi că Maria “dezgroapă morții“, ca să spunem așa, abia acum, la aproape doi ani de la decesul tatălui tău?

Maximilian Toader: dorința de a apărea la televizor și de a povesti trecutul, dar nu înțeleg de ce ai face afirmații negative despre un om mort, care nu se poate apăra!

Click!: ce relații ai fost cu Maria Constantin?

Maximilian Toader: Am avut o relație de respect, exact cum am avut cu toate soțiile tatălui meu, nu ne-am certat nici măcar o dată!

Click!: I-a făcut rău căsnicia cu Maria Constantin lui Marcel Toader?

Maximilian Toader: Într-o oarecare măsură, da! Cel mai mare rău făcut a fost sufletește, pentru că el a iubit-o foarte mult.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-fiul-lui-marcel-toader-face-dezvaluiri-casnicia-cu-maria-i-facut-rau

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava