Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu durere și dor după moartea mamei lui, Corneliu Botgros și-a adunat cuvintele și puterile pentru a face declarații despre triunghiul conjugal în care a fost prins celebrul lui tată, dirijorul Nicolae Botgros. Corneliu a recunoscut că și-a cunoscut surioara, fiica de 3 anișori pe care tatăl său o are cu Anișoara Dabija, notează click.ro.

Au trecut mai bine de trei luni de la moartea artistei Lidia Bejenaru, soția maestrului Nicolae Botgros. Femeia s-a stins pe 26 iulie 2021, la 68 de ani, măcinată de boală, dar și de durerea de a ști că soțul ei mai are o familie, cu mai tânăra solistă Anișoara Dabija, care i-a dăruit și o fetiță.

Corneliu Botgros a vorbit despre cât de afectată a fost mama lui după ce a aflat că Nicolae Botgros are un copil cu Anișoara Dabija. Mai mult, Corneliu spune că nici până în ziua de azi nu știe de ce s-a stins cea care i-a dat viață. În presă s-au vehiculat ipoteze conform cărora Lidia Bejenaru ar fi suferit de o boală incurabilă. ”Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur si simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!”, a declarat Corneliu Botgros, invitat la emisiunea „Tele Magazin Moldova” și citat de publicația online starpopular.ro, potrivit click.ro.

Corneliu a recunoscut că și-a vizitat surioara vitregă, dar spune că va mai trece mult timp până când va simți deplin că face parte din familie.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiul-lui-nicolae-botgros-mesaj-dur-pentru-amanta-tatalui-sau-si-cunoscut-surioara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava