Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul subprefect al judeţului Suceava, Silvia Boliacu, a fost instalat în funcţie în mod oficial, marţi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în sala mare a Palatului Administrativ. Boliacu a fost numită în funcţie cu caracter temporar prin detaşare de la Consiliul Judeţean unde era angajată. Silvia Boliacu a depus jurământul de credinţă în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Viorel Ştefu, a prefectului Mirela Adomnicăi, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Niţă şi a fostului subprefect Ionuţ Creţuleac. În sală s-au aflat directorii instituţiilor deconcentrate, angajaţi ai Prefecturii şi primari.

Silvia Boliacu le-a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru sunt alături de ea la acest important eveniment şi a dat asigurări că împreună cu prefectul va veghea la respectarea legii în judeţ. De asemenea, ea speră la o colaborare foarte bună cu şefii serviciilor deconcentrate, cu primăriile şi Consiliul Judeţean în vederea implementării politicilor guvernamentale în teritoriu.

„Ţin să vă asigur că din funcţia de subprefect împreună cu doamna prefect şi împreună cu colectivul Prefecturii pe care-l cunosc de foarte mult timp care este compus din oameni de calitate şi de echipă să veghem la respectarea legii. Vreau de asemenea să mă bazez pe o colaborare foarte bună cu şefii serviciilor deconcentrate şi împreună cu consiliile locale, consiliul judeţean, primăriile să implementăm programul guvernului şi politicile guvernului în teritoriu”, a declarat noul subprefect.

O cugetare de la reprezentantul Consiliului Judeţean

Silvia Boliacu a primit felicitări şi flori iar de la vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Niţă, a primit în plus o cugetare. „Vă felicit doamna subprefect, vă urez mult mult succes şi cu permisiunea dumneavoastră dacă îmi daţi voie să vă spun o cugetare de-a lui Nicolae Iorga: „faima se rugineşte dacă nu o cureţi prin muncă în fiecare zi””, a spus Niţă.

Felicitări a primit şi din partea prefectului Mirela Adomnicăi care a avertizat-o că nu le va fi uşor în condiţiile în care sunt aşteptate importante modificări legislative care vizează statutul prefecţilor şi subprefecţilor. Adomnicăi şi-a exprimat însă covingerea că Boliacu va aborda cu profesionalism atribuţiile funcţiei de subprefect. Secretarul de stat Viorel Ştefu a mulţumit la rându-i fostului subprefect Ionuţ Creţuleac pentru activitatea depusă în scurtul său mandat şi a urat succes noii conduceri a Prefecturii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava