Concert pascal
MOPAN Suceava

Florin Călinescu și-a anunțat dorința de a intra în politică. El nu a spus concret despre ce partid este vorba, însă unii internauți consideră că este vorba despre AUR, notează click.ro.

Actorul Florin Călinescu a transmis, duminică seară, pe rețelele sociale, că are de gând să se implice, din nou, în politică. Pe pagina sa de Facebook, actorul a transmis că va lua în considerare implicarea în politică, dar cu o condiție, și anume, susținerea din partea publicului. Florin Călinescu a subliniat că este vorba despre un partid complet nou și a cerut părerea fanilor săi în acest sens. „Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi! Adaug. Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU NOUȚ!”, a anunțat Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

În comentarii, unii români i-au transmis deja că îl vor susține, în timp ce alții au fost sceptici cu privire la partidul din care va face parte.

În trecut, Florin Călinescu ar fi primit oferte de la mai multe partide importante din România, cum ar fi PSD, PNL, USR, AUR și UDMR, însă este hotărât să aleagă cu atenție opțiunea sa politică viitoare, ținând cont de opinia publică, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/florin-calinescu-revine-in-politica-ce-partid-va-2340880.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava