Florin Dumitrescu: „Eu nu am răbdare să gătesc acasă!”
Este o mare diferenţă între pasiunea pentru gătit pe care o ai tu şi pe care ţi-o manifeşti în bucătăria ta de acasă şi gătitul într-o bucătărie profesională. Aici, lucrurile se petrec la un alt nivel, într-o altă viteză. Pe lângă mâncăruri variate şi arome îmbietoare, este multă adrenalină. De acest din urmă „ingredient” este dependent chef Florin Dumitrescu, scrie click.ro.
“În bucătăria profesională, viaţa este o cursă contra cronometru. Acolo găteşti pentru 300-500 de persoane, farfuria trebuie să fie corectă şi gata la timp. Eu sunt dependent de acea adrenalină din bucătărie, aia îmi place cel mai mult”, spune chef Florin Dumitrescu, unul dintre “durii” de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” (Antena 1), potrivit sursei citate.
La serviciu stă, în mod normal, 16-18 ore pe zi. În weekend chiar mai mult. Iar la evenimente (nunţi, botezuri) ajunge chiar şi la 48 de ore de muncă. Găteşte cot la cot cu angajaţii, însă de regulă coordonează, mai scrie sursa citată. “E obositor, vă daţi seama. Când ajung acasă, de multe ori nu reuşesc să adorm din cauza adrenalinei care rămâne. Dar îmi place această viaţă, nu aş putea face altceva”.
Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/florin-dumitrescu-eu-nu-am-rabdare-sa-gatesc-acasa