Concert pascal
MOPAN Suceava

După aproape cinci luni, Florinel de la Vișina a reușit să ridice de la crematoriu urna cu cenușă a soțului său, fostul cleric Philip Clements, care s-a stins pe 31 mai la Spitalul Elias, din Capitală, la vârsta de 82 de ani. A pus-o în sufragerie, colțul din casă în care fostului său soț îi plăcea să stea. El le-a spus reporterilor Click! că și-a refăcut deja viața amoroasă.

„Am ridicat urna de la crematoriu săptămâna trecută, pentru că nu am putut mai devreme, din vina primăriei. Am avut probleme cu certificatului de deces. Urna o țin în sufragerie, pentru că acolo îi plăcea să stea mai tot timpul. Îi voi respecta ultima dorință, de a arunca cenușa într-un râu, în apropiere de București. De fiecare dată când iau urna în brațe simt o emoție foarte puternică. Nu am desigilat-o, pentru că nu m-am pregătit emoțional să fac acest lucru, dar sper să fac și asta în curând.”, a declarat Florinel de la Vișina pentru Click!.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/florinel-de-la-visina-respecta-ultima-dorinta-sotului-ce-se-va-intampla-cu-cenusa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava