MOPAN Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, astăzi, la lansarea candidaturii de primar din partea PNL a omului de afaceri Dorin Solovăstru. La lansare au fost prezenți și primarii liberali din Rădăuți și Burla, Bogdan Loghin și respectiv Viorel Pintiliuc.

Gheorghe Flutur a arătat că Dorin Solovăstru este un om foarte iubit în Iaslovăț, cunoscut pentru că asigură locuri de muncă multor oameni. „Este un om de afaceri prosper, popular și harnic, și se preconizează că va fi marea surpriză a acestor alegeri locale.

Solovăstru dorește să se implice mai mult în sprijinirea tinerilor pentru a-și deschide afaceri și pentru a face parteneriate cu primăriile din Rădăuți, Burlă și Milișăuți. De asemenea, el pregătește proiectul Iaslovăț la câțiva km de autostradă”, a arătat Flutur.

În cuvântul său, Gheorghe Flutur le-a cerut gospodarilor din Iaslovăț un vot pentru echipa lui Dorin Solovăstru, dar și pentru el, la președinția Consiliului Județean și pentru echipa sa. Liderul PNL Suceava a subliniat că și Iaslovăț dorește să intre într-o nouă etapă, cea de dezvoltare, de aducere acasă a celor plecați în străinătate, oferindu-le locuri de muncă mai bine plătite. Acest lucru, potrivit lui Flutur, se poate realiza cu tânărul om de afaceri Dorin Solovăstru, care, odată ales primar, va trece la o nouă etapă, concentrându-se pe crearea de locuri de muncă. „Dorin Solovăstru știe ce trebuie făcut și face parte din echipa liberală, echipa câștigătoare”, a încheiat Flutur.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava