Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că 90 de ambasadori în România și oameni de afaceri din străinătate vor fi prezenți în perioada 14 – 15 mai în județ într-o vizită oficială. Gheorghe Flutur a spus că în total vor fi aproximativ 60 de ambasadori, iar diferența până la 90 vor fi oameni de afaceri invitați în România de diplomații care vor face parte din delegație. „Acest eveniment al Ministerului Afacerilor Externe a fost inițiat încă din 2017. EI fac această vizită de documentare în teritoriu pentru promovare în domeniul istoriei, turismului și în special a mediului de afaceri.

În cele două zile, diplomații și oamenii de afaceri vor vizita monumente UNESCO din județ, vor avea o întâlnire cu mediul de afaceri, vor parcurge trasee montane, și vor vizita și Cetatea de Scaun a Sucevei, HUB-ul umanitar de la Parcul Industrial Bucovina și Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava. Socotesc că este foarte bine venită o astfel de întâlnire cu ambasadorii la acest nivel pentru a promova județul Suceava așa cum am mai făcut-o de-a lungul timpului”, a precizat Gheorghe Flutur. În ședința de vineri, Consiliul Județean a aprobat alocarea unei sume de 25.000 de lei pentru acesată vizită, administrația județeană urmând să organizeze un dineu oficial pentru ambasadorii și oamenii de afaceri străini.

Flutur anunță că zeci de ambasadori și oameni de afaceri din străinătate vor fi prezenți într-o vizită oficială în județul Suceava, 6.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (5 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava