Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit cu președintele Senatului, Nicolae Ciucă, și cu președintele PNL Botoșani, Valeriu Iftime, la barajul de pe Siret, de la Vârfu Câmpului. În cadrul acestei întâlniri, s-au purtat discuții despre finalizarea lucrărilor barajului, care este realizat în proporție de peste 90%. Această lucrare, începută în 1999 și neterminată până în prezent, acoperă o suprafață de aproximativ 600 de hectare între județele Botoșani și Suceava.

Barajul este esențial ca sursă de apă pentru orașele Dorohoi și Botoșani, asigurând circa 5 milioane de metri cubi de apă, comparativ cu cei 2,5 milioane de metri cubi furnizați de barajul de la Bucecea, care este în mare parte colmatat. Criza apei din ultima perioadă și necesitatea unei surse constante și sigure de apă justifică finalizarea de urgență a acestui baraj. Atât județul Botoșani, cât și județul Suceava sunt interesate de acest proiect, nu doar pentru consumul populației, ci și pentru a sprijini fermierii din zonă.

Președintele Nicolae Ciucă a promis că va solicita Ministerului Mediului să vină de urgență în zonă și să acorde finanțare pentru finalizarea acestei investiții, care durează de prea mult timp.

În cadrul periplului de astăzi, cei trei liberali s-au întâlnit cu fermierii din județul Botoșani, în zona Ungureni, pentru a discuta problemele acestora și pentru a identifica soluții de sprijin în această parte a țării.

Flutur, Ciucă și Iftime în vizită la barajul de pe Siret, de la Vârfu Câmpului. ”Nicolae Ciucă a promis că va solicita Ministerului Mediului să vină de urgență în zonă și să acorde finanțare pentru finalizarea acestei investiții” (foto), 5.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava