Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul democrat liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, a spus astăzi că majorarea accizei la carburant i-a lovit în plin pe români, care sunt nevoiţi să scoată mai mulţi bani pentru benzină şi motorină. Flutur a făcut astfel referire la campania de informare „De la 1 aprilie, Ponta şi Antonescu te lovesc în plin!”, care este realizată de toate organizaţiile PDL din ţară. „Este ziua păcălelilor dar introducerea accizei pe combustibili de către Ponta și Antonescu nu este deloc păcăleală, deși am fi vrut să fie. Devine clar, după doi ani de la preluarea puterii de către Victor Ponta și ai lui, că cea mai mare păcăleală sunt, de fapt, chiar Guvernele conduse de el. Sunt Guverne bazate pe minciuni sfruntate, pe promisiuni nerealizate.

PDL le transmite tuturor românilor că scumpirea benzinei și motorinei este decisă în Guvernul USL, din care făcea parte și PNL, cu Crin Antonescu președinte. Suntem îndreptățiți, prin urmare, să spunem că acciza nouă pe combustibil, care va genera scumpiri în lanț, este taxa Ponta-Antonescu”, a spus Gheorghe Flutur.

Liderul democrat liberalilor suceveni a arătat că începând de pe 1 aprilie un plin de de benzină și motorină îi costă pe români cu 30 de lei mai mult decât până acum. El a subliniat că în acelaşi timp vor creşte preţurile la toate alimentele, în transport, sau la rechizitele copiilor. „PDL consideră neîntemeiată introducerea taxei pe combustibili Ponta-Antonescu și a depus în Parlament o inițiativă legislativă pentru abrogarea ei. Guvernul Ponta nici măcar nu este în stare să explice ce face cu banii în plus smulși din buzunarele tuturor, că au mașini personale sau nu. PDL vă spune adevărul: banii se duc la baronii locali și prietenii lor, pentru a aducă voturi și a asigura finanțarea campaniilor electorale ale PSD din acest an”, a afirmat Flutur. El a mai adăugat că românii au benzină și motorină mai scumpe ca în Germania sau Austria, însă continuă să câștige salarii românești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava