Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi la întâlnirea cu europarlamentarul liberal Sigfried Mureșan, că prioritatea numărul unu în viitor este construirea de autostrăzi arătând că garantul autostrăzilor pentru Moldova este președintele Klaus Iohannis dar și întreaga echipă de europarlamentari ai PNL precum și guvernul liberal condus de Ludovic Orban. ”Garantul autostrăzilor pentru Moldova este președintele Klaus Iohannis și noi suntem aici să-l susținem pentru un nou mandat de președinte. E omul care a dus în CSAT autostrada Moldovei. Garant este și Sigfried Mureșan și toată echipa și Rareș Bogdan și ceilalți colegi ai noștri de la Bruxelles.  Noi facem parte din familia politică cea mai puternică familia unde este și Merkel cancelarul german, familia unde este și președintele actual al Comisiei Europ, Ursula von der Lyen de la CDU și suntem o familie politică respectată. La Bruxelles avem guvernul UE condus de un reprezentant al nostru din PPE, la București așteptăm instalarea guvernului liberal Ludovic Orban și să dea Dumnezeu să iasă așa cum ne dorim noi Klaus Iohannis cu un scor foarte bun și Suceava sunt convins că o va face pentru că noi cei din administrația locală ne dorim enorm de mult să ajungă mai mulți bani”, a spus Flutur.

”Numai în felul acesta se vor întoarce sau vom stopa migrarea tinerilor în străinătate pentru că trebuie să ne gândim în viitor ce facem cu această țară”

El a precizat că așteaptă bani pentru centuri ocolitoare, a doua centură a Sucevei, centurile Fălticeniului, Gura Humorului, Cîmpulung și Vatra Dornei. ”Pentru că trebuie să scoatem traficul greu din localități. Avem nevoie să începem urgent drumul pe patru benzi Siret-Suceava-București. Este în masterplan dar este întârziat. Noi facem 10 ore de la Suceava la București și nu este în regulă. Avem nevoie de fonduri mai multe pentru orașele mici pe care trebuie să le facem centre de dezvoltare locală. Numai în felul acesta se vor întoarce sau vom stopa migrarea tinerilor în străinătate pentru că trebuie să ne gândim în viitor ce facem cu această țară. Cine va plăti pensiile celor care trebuie să iasă la pensie. Uitați-vă că se nasc mai mulți copii din Suceava în Italia și în Spania. Demografic noi am scăzut îngrijorător. Aceste lucruri se vor putea face dacă avem înțelepciunea să investim urgent în autostrăzi”, a explicat Flutur.

”Din 10,5 miliarde de euro pentru autostrăzi Guvernul PSD a cheltuit doar 1,8 miliarde”

El a arătat că Guvernul PSD din 10,5 miliarde de euro pentru autostrăzi a cheltuit doar 1,8 miliarde. ”Au făcut împrumuturi pe care să le plătească copiii și nepoții noștri dar nu au reușit să facă autostrăzi mai ales pe Moldova”, a  spus Flutur care a adăugat ”îmi doresc la anul pe vremea asta să vin într-o emisiune cu glodul pe papuci de pe șantierul de la autostrada care să lege Suceava de București”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava