Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a tranmis felicitări artiștilor care au participat la Festivalul Internațional ”Ciprian Porumbescu” dar și tuturor celor care au realizat acest proiect. ”Suceava gustă din ce în ce a mai mult acesta muzică și ne gândim să oferim prilejul și evenimente, și peste an și cu acest gen de muzică.

Este nevoie de așa ceva. Lunile următoare sunt presărate de foarte multe evenimente culturale, Festivalul Ştefanian, Pelerin în Bucovina, Luna Diasporei, Festivalul de Arta Medievala de la Cetatea de Scaun a Sucevei, Festivalul Gastronomic „Gustă din Bucovina”, sunt doar câteva provocări de sezon. Am stat la cutie în perioada pandemiei dar suntem convinși ca vom recupera. Va așteptăm!”, a transmis Flutur.

Festivalul Internațional „Ciprian Porumbescu” și-a desemnat câștigătorii. Festivitatea a avut loc pe scena mare a Casei de Cultură din Suceava iar amfitrion a fost președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur cel care a înmânat premiile. Cvartetul Resono 4 a primit premiul cel mare la secțiunea Cvartet de Coarde, fiind recompensat cu 5.000 euro. La secțiunea Compoziție, trofeul festivalului a fost acordat lui Petrache Andrei, împreună cu un premiu de 3.000 euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava