Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, negociază cu reprezentanți din conducerea Blue Air transferul unor zboruri ale acestei companii de la Bacău la Suceava. Gheorghe Flutur a precizat că negocierile au loc astăzi, la București și au în vedere tranferul unor curse aeriene pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, pe perioada în care se desfășoară lucrări de modernizare a pistei aeroportului din Bacău. Potrivit unui comunicat de presă al companiei Blue Air, în urma informării primite de la Administratia aeroportului Internațional Bacău, referitoare la închiderea pistei în perioada 15 august – 30 septembrie 2020 ca parte a procesului de modernizare, compania a decis transferul zborurilor pe aeroporturile din regiune. În acest sens, Blue Air a demarat negocierile cu acestea pentru a identifica cea mai bună variantă pentru pasageri. “Vrem să-i asigurăm pe toți pasagerii noștri de faptul că zborurile nu vor fi anulate, ci doar transferate, iar noi vom asigura transportul gratuit către și dinspre aeroporturile unde vor fi operate zborurile”, a declarat Cristian Buciu, Director Operațiuni Blue Air

Blue Air va informa, în mod activ, toți pasagerii care au achizitionat deja bilete pentru zborurile Blue Air din și către Aeroportul Internațional Bacău. În cel mai scurt timp posibil, pe website-ul www.flyblueair.com, vor fi afișate toate detaliile necesare cu privire la aceste zboruri.

În acest moment, pasagerii din Bacău își pot rezerva călătoriile către cele cincisprezece destinații: Atena, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart și Torino, pe site-ul www.flyblueair.com.

Flutur negociază la București transferul unor zboruri Blue Air de la Bacău la Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava