Concert Pascal

Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a criticat modul în care autorităţile centrale au coordonat operaţiunile de salvare în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa. Flutur a spus declarat că modul în care au fost gestionate aceste operaţiuni demonstrează clar că „România are în momentul de faţă un Guvern asasin”. „Incompetența politrucilor de la vârful acestui Guvern a condus la pierderea de vieți omenești. Atitudinea lor a fost şi este în continuare sfidatoare. Bâlbele și incompetența de care s-a dat dovadă la vârful Guvernului României sunt motive suficiente pentru demisie”, consideră Flutur. El a adăugat că demisiile de până acum sunt simple gesturi de imagine, nefiind vorba de asumarea unei culpe față de tot ceea ce s-a întâmplat în timpul operațiunilor de salvare a victimelor accidentului aviatic din Munții Apuseni.

Liderul PDL Suceava a subliniat că demisia ministrului Radu Stroe nu valorează absolut nimic, având în vedere că motivele pentru care a fost ea înaintată sunt complet false. „Demisia sa trebuia dată pe motive de incompetență, de lipsă de asumare și responsabilitate. Din acest motiv PDL consideră că simpla înlăturare a ministrului de interne nu este suficientă. Este important ca și ceilalți responsabili direct să demisioneze. PDL cere, prin urmare, ca toți cei vinovați să plătească. Cu un Guvern incapabil și incompetent precum Guvernul Ponta, România este expusă complet în situația unui dezastru major”, a mai spus preşedintele PDL Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... lingou gold

  sa-i asasineze pe boii care i-au votat pe acesti dobitoci usl-isti , nu pe noi cei care nu ne-am lasat mintiti fara scrupule!

 • http://SiteWeb... Pasha

  BAC-28 puti a besini Kitrofone si a cacat marca Kitr……….Chiar numai tu postezi pe forumurile astea , mai dementule?????Hai iesiti la interval si alte lepre USL-iste , nu tot acelasi limbric handicapat , care da ore de gramatica si literatura dat e prost de bubuie.Din cauza unui astfel de paduche avortat si a altora ca el , ne-am procopsit cu guvernantii astia de rahat care ne-au facut de ras peste tot , care cad ca spicele in puscarii , care plagiaza , mint, fura , isi dau dovada prostiei pe Antene zilnic .

 • http://SiteWeb... BAC-28

  @luca cu r.
  Revin si precizez:personajul vostru emblematic,Mecena de partid,a luat diploma de bacalaureat la 28 de ani,ca de absolvit vreun liceu nu se stie precis unde l-a absolvit si cum se cheama acel liceu,de exmplu"'liceul de fete,mari/mici" sau: "liceul de baieti Zoia Kosmodromskaia" sau : "liceul de mici si vodca de la piata-mica" sau etc.
  Ca atata ma duce pe mine capul,la licee,deocamdata.

 • http://SiteWeb... BAC-28

  @luca …
  Boulene,pentru delir se ia piramidon sau se ia bacalaureatul,pentru formele persistente..
  "Un acronim este o prescurtare a unei expresii lexicale (a unui așa-numit multicuvânt) la care se folosesc doar inițialele cuvintelor componente." De exemplu,eu daca nu vreau sa-ti spun "hali-mi-ai drobu'" in aceasta forma obositoare,iti spun doar" " H.M.A.D…" Sau ,daca nu vreau sa spun: "Partid de lepre",scriu : "P.D.L.",precum si alte povestiri.
  Rezidenta si aviatorul au murit pentru ca nen'tu kioru isi foloseste STS-ul doar ca sa se epileze pe limba,pentru a falsifica alegeri , pentru a afla ce vorbesc dusmanii sai dar si pentru a mai afla cursul mitei la GAZPROM. Cand kioru va merge in statiune ,in aia in care ii este locul,sa stai pe aproape cand se va sparge STS-ul – poate iti pica si tie vreun dictionar de pe-acolo,ca sa afli mai multe despre acronim. Sau poate mai mergi pe la scoala duminicala sau pe la liceul pe care personajul vostru emblematic l-a absolvit la 28 de ani.

 • http://SiteWeb... Luca L.

  @suceavean
  Nu esti indreptatit sa-ti pui acronimul acesta pt.ca sucevenii cu un pic de materie cenusie nu merita sa fie reprezentati de unii ca tine nici macar cu numele….Sa inteleg ca aprobi atitudinea guv.Usl fata de acest eveniment tragic.Bravo incompetenti USL , mai ramane sa te vad batand din palme si pupand cururile lor basinoase!Mai nene , nu incerca sa distragi atentia de la tampeniile facute de acesti ucigasi , voi meritati sa fiti omorati de astia din USL pt.ca i-ati votat prosteste , dar rezidenta si aviatorul nu au avut nicio vina sa traiasca in tara asta condusa de niste habarnisti corupti , de niste plagiatori , mascarici impotenti !Lasa-ti trecutul asa cuma fost si vedeti unde am ajuns din cauza acestei caracatite Usl-iste nu nu va mai prefaceti fete mari ca nu mai tine minciuna!Iar tu , BAC28 , cred ca nici nu ai luat Bac-ul , ca cata lipsa de creier dovedesti!

 • http://SiteWeb... sucevean

  Dar voi, pdl-ul ,ce ati fost? Vite COBE?Nu va este rusine sa mai deschideti gura….?!!!!!! Ratatilor!

  • http://SiteWeb... BAC-28

   @Sucevean
   Sa nu va steptati sa va raspunda,asa cred ei ca nu vor raspunde niciodata,ceea ce este fals… Dupa ce au omorat pacientul (economia) acuma stau pe margine,in parlamentul in care au intrat prin efractie si prin escaladarea legii,pe furis,si chibiteaza: "…bă,da mortu' nu mişcă,ce faceţi voi acolo??"
   Si,atentie,nu cumva sa pomenesti in comentariu ceva despre Balan,despre studiile sale ,despre mismasuri,naravuri ,ca imediat intra in actiune politia presei… Exista iluzia aceasta ca lucrurile vor sta sub pres cum vor balan&flutur,nu va fi asa,insa exista o alta intrebare: chiar vor unii ca pentru cativa arginti sa-i aduca pe astia inapoi???
   Pe marii europeni sponsorizati de GAZPROM ?

 • http://SiteWeb... pasha

  o adunatura de incompetenti in guvernul asta , degeaba au aparatura cand sunt tampiti , nu au facut nici macar o celula de criza.Stroe a imbatranit degeaba , e corupt si mediocru.Rusine guvernanti USL!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava