Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că este dispus să șteargă cu buretele tot ceea ce i-au făcut PSD în ultimii ani și toate atacurile venite din partea acestui partid dacă social democrații vor demonstra că sunt parteneri loiali la nivel de județ. Declarația a fost făcută într-o emisiune pe postul de televiziune Cromtel, în care Gheorghe Flutur arătat că din momentul în care a intrat în politică a fost una dintre țintele celor din PSD. „Am 24 de ani de politică. De felul meu sunt un luptător. Atunci când am văzut că pericolul de la răsărit este mai mare și că trebuie să ne unim să nu ne prindă descoperiți acest val al războiului cu fel de fel de posibile destabilizări și infiltrări am dat la o parte orice cicatrice din cei 23 de ani de luptă între Gheorghe Flutur și PSD. Ce vreți mai mult domnilor din PSD?”, a spus Flutur.

El a ținut să amintească o parte din atacurile PSD la adresa sa. „Vă aduc aminte începuturile mele în politică. Primul Armaghedon politic făcut cu Rodica Stănoiu, cu Văcăroiu și cu Năstase în care spuneau: este unul tânăr senator de la Suceava, Flutur, sunt patru dosare făcute și nu tace, mai fă-i patru. După aceea, Dumnezeu să o ierte pe soția mea, a fost dată afară politic de la Gura Humorului unde era contabilă și a fost lacăt pus pe ușă pentru că soțul ei era senator și nu tăcea. Eram foarte vocal, cum sunt și acum. Copilul meu a avut supra inspecție la bacalaureat să vadă dacă știe. Era un copil de 10 și acum are carieră. Gândiți-vă și în ultima perioadă câte atacuri au fost. De la clona lui Gheorghe Flutur, când au găsit pe cineva din Poieni Solca cu nume și prenume ca al meu, Gheorghe Flutur, poate în felul ăsta păcălesc electoratul ca să câștige tot ei. Plus ultimele atacuri. Eu nu am nevoie de cârje și de ajutoare. Dar dacă eu văd că vine AUR la Suceava și a doua zi iau pumni în cap de la cel care spune că e aliat, el chiar crede că sucevenii nu își dau seama că nu e aliat? Cetățenii știu că sunteți complici la treaba asta. Dați oameni buni. Cu cât dați mai mult cu atât mă simt mai puternic. Și de la bunul Dumnezeu vine treaba asta. Dar sunt de acord ca de mâine să șterg tot cu buretele pentru că așa sunt eu prost de bun la suflet. Să șterg tot cu buretele pentru stabilitatea Sucevei și a României, să aduc A7 la Suceava și la Siret, să dau drumul la autostrada Nordului, să aducem spitalul de copii de 100 de milioane de euro care e la Ministerul Sănătății și așteptăm Hotărârea de Guvern. Mă las eu călcat în picioare să se întâmple asta. Dar ce să cred eu acum că suntem în toiul unei bătălii, când vin niște gălăgioși și aliatul tău vrea să îți bage cuțitul pe la spate că nu știu ce fac eu pe toloacă. Oameni buni și gâștele râd de voi. Treziți-vă. Vă iert și haideți în echipa de modernizare a județului Suceava și a Bucovinei”, a spus Flutur.

Flutur spune că este dispus să „șteargă cu buretele” toate atacurile PSD la adresa sa dacă social democrații vin lângă el „în echipa de modernizare a județului Suceava”, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava