Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că este în discuţii avansate pentru zboruri noi din Suceava către Spania. Prezent pe Aeroportul Ştefan cel Mare Suceava pentru a inspecta lucrările la noul terminal, Gheorghe Flutur a spus că în perioada următoare vor fi surprize în ceea ce privește introducerea de noi curse aeriene de la Suceava. „Suntem în discuţii avansate pentru a introduce pe ruta Suceava – Bucureşti o nouă companie care să opereze. De asemenea, suntem în discuţii foarte avansate pentru zboruri pe ruta Spania”, a declarat Gheorghe Flutur.

”În ultimii patru ani numărul de pasageri a crescut de peste 10 ori”

El a amintit că în momentul de față de pe aeroportul Suceava sunt zboruri către 15 destinații internaționale și interne. ”S-a dezvoltat foarte mult acest aeroport în ultimul timp. Numai în ultimii patru ani numărul de pasageri a crescut de peste 10 ori. Dacă în 2016 erau undeva la 40.000 de pasageri anual, în 2019 am avut 430.000 de pasageri. Pandemia a afectat şi zborurile în toată lumea şi în România, ne-a afectat şi pe noi. Am depus o solicitare la Comisia europeană pentru un ajutor pentru Aeroportul Ştefan cel Mare de la Suceava având în vedere pierderile. Sperăm în revenirea la normalitate”, a declarat președintele CJ Suceava.

Aeroportul Suceava pe locul cinci în țară ca număr de pasageri

El a mai subliniat că luna august a fost o lună surprinzător de bună pentru Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” care a ajuns pe locul cinci în țară ca număr de pasageri. ”Peste 35.000 de pasageri au zburat de pe aeroportul Suceava în august. Practic aeroportul şi-a revenit şi şi-a reluat aceste circuite internaţionale şi interne”, a conchis Flutur.

Flutur: Suntem în discuţii avansate pentru zboruri spre Spania. O nouă companie ar putea opera zboruri Suceava – Bucureşti, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava