Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de miercuri, 18 august a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au desfășurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de competenţă a sectorului. Astfel, în jurul orei 17.40, un echipaj al poliției de frontieră a observat, la aproximativ 800 de metri de linia de frontieră, spre interiorul ţării, pe direcţia localităţii Costileva, o persoană care transporta mai multe colete voluminoase.

Imediat, Polițiștii de frontieră au acționat pentru oprirea persoanei în cauză, au somat-o, însă aceasta nu s-au oprit, a abandonat coletele şi a fugit spre interiorul localităţii. Polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă persoana în cauză a continuat să fugă.

Ulterior, poliţiştii de frontieră au descoperit la faţa locului treisprezece colete. Acestea au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.500 pachete cu țigări de proveniență Duty Free, a căror valoare se ridică la suma de 76.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Foc de armă tras la granița cu Ucraina pentru prinderea unui contrabandist. Polițiștii au confiscat 6.500 de pachete de țigări, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava